– Hva opptar deg mest for tida?

– Det er de små ting i hverdagen. Kontakt med barn og barnebarn. Og så må jeg få si med Halvdan Sivertsen, at jeg sitter og trives, og kjenner på hvor godt jeg har det.

– Hvorfor bor du der du bor?

– Det var jobben på yrkesskolen. Det var den første jobben jeg fikk etter ingeniørhøgskolen. Årsaken til at jeg ble ser du når du gløtter ut av stuevinduet.

– Hva er din største idrettsprestasjon?

– Jeg har aldri drevet organisert idrett. Jeg har idrettsstatuetten. En var ikke fornøyd før en fikk gull på litjkar’n. Ellers har har jeg hundremeteren på tolv blank, med lensmann som tidtaker.

– Hvis du skulle fått reist en bauta eller minnesmerke over noen i heimbygda di, hvem ville det blitt?

– Det er ikke min ting. Jeg synes heller at en skal hedre folk mens de lever, og vite at du setter pris på dem.

– Dersom du kunne bedt hvilken som helst person fra verdenshistorien hjem til deg på en middag og en dyp samtale. Hvem ville du valgt?

– Det blir han Bill Clinton. Jeg skal tyne ut av han hva han gjorde med Monica. Han skal få mat og. Det blir noe med fisk, for det kan jeg.

– Hva er den perfekte dagen på Fosen for deg?

– Det må bli n godværsdag. Jeg drar gjerne på campingen og tilbringer kvelden med familie og gode venner. Det er midt i blinken.

– Hva ville du endret om du fikk være redaktør i Fosna-Folket for en dag?

– Fosna-Folket er veldig bra, men jeg ville ha fått slutt på noe av revolverjournalistikken. Jeg er opptatt av at det skal være fulle setninger - med subjekt og predikat.

– Hva er det beste som har skjedd i livet ditt?

– Der vil jeg si at alt som ha skjedd i livet mitt er bra. Jeg har kjekke barn og barnebarn, og jeg har hatt interessant arbeid.

– Hvordan sjekker du værmeldingen?

– Det trenger jeg ikke, for det får jeg beskjed om fra Per Roar, men så bruker jeg Yr litegrann og da.

– Når gikk du sist på ski?

– Der var påskeaften. Skjønt, gikk og gikk, jeg ble dratt. Det var Tryg, bikkja, som sto for det.