- Hva opptar deg mest for tiden?

– Jeg er lagleder for alle seniorlag i Ørland Ballklubb. I dag skal vi til Trondheim for å spille kamp med førstelaget. Jeg har ansvar for drakter og alt av utstyr. Vi skal kjøre innover med buss.

- Når gjorde du sist noe for første gang?

– Det var et vanskelig spørsmål. Jeg gjør mye av det samme hele tiden. Jeg kjøpte middag på Prix’en for noen dager siden. Men det var ikke noe godt ut, så det kommer jeg ikke til å kjøpe igjen.

- Hva er ditt skjulte talent?

– Det er ikke min oppgave å ta ut laget, men det blir som regel slik jeg tenker likevel. De tre siste kampene har jeg tippet helt riktig startoppstilling. Tipping? Nei, det har jeg ikke gjort de siste årene. Før i tida fikk jeg både 12 og 13 rette. Det var jo bare små premier, men jeg vant jo en liten slant.

- Hvorfor bor du der du bor?

– Jeg bor på Opphaug. Det er her jeg kommer fra. Foreldrene mine bodde på den samme gårdsplassen, og jeg bor i gammelhuset. Her trives jeg veldig godt, og jeg ville ikke bodd noen andre plasser. Her blir jeg!

- Dersom du hadde hatt en tidsmaskin. Hvor og til hvilken tidsepoke ville du reist?

– Jeg ville reist til 60-tallet, og den første gangen Rosenborg ble cupmester. Jeg har vært på alle cupfinaler med Rosenborg, utenom den, og så de to siste da. Jeg har blitt dårlig til beins, så jeg får ikke reist så mye lenger.

- Hva er din største idrettsprestasjon?

– Jeg ble seriemester med Opphaug i 4. divisjon en gang i tida. Og så ble jeg kretsmester i terrengløp på samme tida. Jeg måtte slutte med idrett da jeg var 21 år. Kneet mitt ble ødelagt etter en stygg takling på fotballbanen. Jeg fikk ikke lov til å spille mer fotball, og har hatt flere operasjoner siden. Fikk meg nytt kne for noen år siden, og det fungerer greit. – Comeback?

- Haha, nei det blir det nok ikke noe av.

- Dersom du kunne bedt hvilken som helst person fra verdenshistorien hjem til deg på middag og en dyp samtale. Hvem ville du valgt?

– Obama syns jeg var en grei president, han liker jeg. Det er ikke noe ekstraordinært med han. Han nye liker jeg ikke, han Trump. Han er håpløst. Heldigvis har han ikke fått alt som han vil.

- Hvilke egenskaper ser du på som viktige hos en livsledsager?

– Nå har jeg aldri vært gift da, men hun må jo være blid og trivelig. Men det er jo greit å bo alene, da gjør jeg akkurat som jeg vil.– Tinder?

- Nei, sånn nettdating det har jeg aldri prøvd.

- Hva er den perfekte dagen på Fosen for deg?

– Det er når Ørland vinner fotballkamper. Da er vi glade! Da feirer jeg med Pepsi Max, bruker ikke noe sterkere enn det. Den er god. Også når Rosenborg vinner da!

Les om flere fosninger: