- Hva opptar deg mest for tiden?

- Det er å være mormor. For ikke lenge siden ble jeg mormor til ei lita jente. Og så er det jobben min på Rissa Motesenter. Nå er vi i ferd med å ta inn vår- og sommerklærne.

- Når gjorde du sist noe for første gang?

- Vet ikke. Jeg holder meg til det trygge. Jeg er ikke så veldig spennende.

- Hva er ditt skjulte talent?

- Det tror jeg skal være hemmelig.

- Hvorfor bor du der du bor?

- Jeg synes dal’n er vakker med skog og fjell, og så er det ganske sentrumsnært.

- Dersom du hadde hatt en tidsmaskin, hvor og til hvilken tidsepoke ville du reist?

- Det ville vært interessant å gå tilbake til da foreldrene mine var unge. Jeg ville ha sett hvordan de opplevde ungdomstida, og hvordan arbeidslivet var uten den teknologien vi har i dag.

- Hva er din største idrettsprestasjon?

- Det må være fra de tida jeg spilte håndball for Stjørna IL og vi reiste rundt på Fosen og møtte andre lag. Det var mens jeg var tenåring. Det var ei artig tid.

- Hvis du skulle fått reist en bauta eller minnesmerke over noen i heimbygda di, hvem ville det blitt?

- Det er vanskelig å svare på. Det er så mange hverdagshelter som gjør en innsats som kommer andre til gode. De hadde fortjent oppmerksomhet.

- Dersom du kunne bedt hvilken som helst person fra verdenshistorien hjem til deg på en middag og en dyp samtale, hvem ville du valgt?

- Det ville uten tvil blitt Barack Obama. Han er en interessant og sympatisk person. Jeg tror praten skulle ha gått lett. Litt latter hadde det også blitt. Og så skulle jeg ha servert min hjemmelagede pizza, for den synes alle er så god.

- Hvilke egenskaper ser du på som viktigst hos en livsledsager?

- Først og fremst må han være snill. Og så må han være en omgjengelig person.

- Hva er den perfekte dagen på Fosen for deg?

- Den absolutt perfekte dagen er en sommerdag ute hjemme på Kimo med Halvor, barn, svigerbarn, barnebarn, søsken og tantebarn. Altså storfamilien. Da griller vi og spiller badminton. Og så må det være varmt.