Den gang for ti år siden skjedde alt litt tilfeldig. Hun var på spillejobb i Rissa og stakk innom treningssenteret som da holdt til i Kremmergården. Der fikk hun tilbud om å kjøpe alt treningsutstyret. Hun solgte i Trondheim og flyttet til Rissa. I ti år har hun engasjert ivret for å få rissværingene til å trene. Og det har hun utvilsomt lykkes med.

- Hva opptar deg mest for tiden?

- Det er nyetablering av treningssenteret. Vi flytter fra sentrum og opp i Rissahallen. Og så har jeg kjøpt meg hus, så nå blir jeg rissværing for godt! Jeg fikk godkjenning av rådmannen til å bli rissværing. Man må jo spørre, jeg tar ikke ting for gitt! Nå har jeg funnet det perfekte lille huset. Jeg har vært usikker på om jeg skulle fortsette eller ikke, men nå tar jeg sjansen og starter opp i hallen.

- Når gjorde du sist noe for første gang?

- Det må være at jeg har kjøpt meg hus for første gang i mitt liv. Med vedovn! Det var et krav.

- Hva er ditt skjulte talent?

- Jeg er en veldig åpen person, men alle vet kanskje ikke at jeg er litt skuespiller og musiker.

- Hvorfor bor du der du bor?

- Som nevnt så var det tilfeldig at jeg havnet i Rissa. Nå flytter jeg ut av treningsstudioet og leiligheten som jeg har og opp i Skaret.

- Dersom du hadde hatt en tidsmaskin. Hvor og til hvilken tidsepoke ville du reist?

- 80-tallet. Den gang fikk jeg muligheten til å satse på dans og musikk, men jeg takka nei. Jeg var alenemor med små barn og trodde ikke jeg kunne klare det. Jeg ser jo i dag at jeg kunne gjort et annet valg.

- Hva er din største idrettsprestasjon?

- Jeg har en 3. plass i NM i Taekwondo.

- Hvis du skulle få reist en bauta eller et minnesmerke over noen i heimbygda di, hvem ville det blitt?

- Det må bli kongen. Han representerer landet og kulturen vår så utrolig bra. Og så har jeg vært så heldig å truffet ham. Jeg var en av de utvalgte som ble invitert da kongeparet feiret at de har vært regenter i 25 år. Det var stort for meg.

- Dersom du kunne bedt hvilken om helst person fra verdenshistorien hjem til deg på middag og en dyp samtale. Hvem ville du valgt?

- Jeg tror det også må bli kongen. Jeg tror jeg kunne lært mye av ham. Han er en vis mann.

- Hvilke egenskaper ser du på som viktige hos en livsledsager?

- Det må være en god hundeleder. Det handler om langt mer enn å være en hundeelsker. En god hundeleder inneholder alt egentlig. Tålmodighet, ro, forståelse, evnen til å lytte og lære.

- Hva er den perfekte dagen på Fosen for deg?

- Sol, fjelltur med gode venner eller kunder fra treningssenteret. Dans til levende musikk til kvelds med artige musikere. Til sist en stjerneklar natt.