– Hva opptar deg mest for tida?

– Det er veldig mye det. Jeg er opptatt av hva voksne folk kan få seg til å skrive på sosiale medier. Mange uttaler som om de kan tillate seg hva som helst. Det er helt skremmende.

– Hvorfor bor du der du bor?

– Jeg er født og oppvokst her på Stokkøya. Da jeg var yngre jobbet vi i byen i noen år, men vi flyttet tilbake fordi vi ønsket oss tilbake til barndomsplassen. Det har vi aldri angret på.

– Hva er din største idrettsprestasjon?

– Der har jeg ingen ting å vise til. Ikke alle kan være idrettsfolk. Noen må se på også. Det er flott med dem som driver med det, men vi har ikke de samme genene alle sammen.

– Hvis du skulle fått reist en bauta eller minnesmerke over noen i heimbygda di, hvem ville det blitt?

– Der er det kanskje mange som kunne fortjent en ekstra honnør. Far min, som var den siste ordføreren i Stoksund er en. Dessuten er det de som driver Stokkøya Sjøsenter. Uten dem trur jeg vi hadde blitt fattige. Sånne som tør å satse er verdifulle for lokalsamfunnet. Det er mange som synes at ting burde vært gjort, men det er bra at noen gjør det. Vi trenger dem så sårt.

– Dersom du kunne bedt hvilken som helst person fra verdenshistorien hjem til deg på en middag og en dyp samtale. Hvem ville du valgt?

– Der er det utrulig mange du kunne tatt fram. Store verdenspersonligheter kunne jeg ikke fått noen god samtale med. Da kunne jeg heller tenkt meg Joralf Gjerstad, Snåsakallen. Jeg har healere i slekta sjøl, og jeg trur vi kunne fått en god prat. Sia vi bor her vi bor måtte jeg servert noe med fisk.

– Hva er den perfekte dagen på Fosen for deg?

– Å ta med mannen og sønnen til hytta på holmen utafor Linesøya. En familiedag uti der med godvær er perfekt.

– Hva ville du endret om du fikk være redaktør i Fosna-Folket for en dag?

– Det hadde blitt verre. Jeg synes egentlig det er ei bra avis. Kanskje ville jeg fått til en sak om handelslekkasjen fra de mindre plassene til de større sentra. Det er ikke bare på Stokkøya det er et problem, men i alle utkanter.

Fosna-Folket er ei god avis og vi har abonnert på den i utrulig mange år.

– Hva er det beste som har skjedd i livet ditt?

– Det må være mann og barn. Det er stort det.

– Hvordan sjekker du værmeldingen?

– Det er gjennom Yr på telefonen og NRK radio. Mest det siste, sjøl om jeg får med meg værmeldinga på TV også. Er jeg ute og reiser, sjekker jeg webkameraet til sønnen min. Der ser jeg hvordan været er heime.

– Når badet du sist utendørs?

– Det er lenge siden. Så lenge sida at jeg ikke veit når. Før i tida hendte det jeg tok en dukkert etter jobb hvis vi stengte tidlig om sommeren. Nå går jeg heller i dusjen.