- Det er veldig artig å lykkes. Jeg har holdt på i mange år, og nå klaffer det litt. Nå har jeg hatt to gode løp på to dager. Jeg har vel aldri hatt en så god sesongstart før, sier leksværingen til Fosna-Folket.

På 15 kilometer fristil ledet han da han kom i mål.

Tung start

Rennemos ledelse holdt en god stund, før Didrik Tønseth først gikk i mål på bedre tid. Deretter tok Petter Eliassen ledelsen og skjøv Rennemo ned på 3. plass. Så kom Martin Johnsrud Sundby inn mot målområdet, og tok en suveren ledelse. Rennemo endte dermed på 4. plass.

- Jeg gikk ut med lave skuldre i dag. Jeg konsentrerte meg om å gå godt teknisk på ski. De første to, tre kilometerne følte jeg meg litt tung. Det løsnet imidlertid mer på andre runde, og på den siste rundet gikk det fort, oppsummerer han.

Solid opptur

I går tok Rennemo 8. plassen på 15. kilometer klassisk. Etter løpet tikket det inn en melding fra landslagstrener Trond Nystad.

- Det er artig å få tilbakemeldinger. Han skrev noe sånt som at det var artig at jeg gjorde posetive løp, sier Rennemo.

- Bra avslutning

Bak seg på resultatlista lørdag hadde Rennemo blant andre Petter Northug Jr, Sjur Røthe, Niklas Dyrhaug og Tord Asle Gjerdalen.

- Jeg visste jeg lå litt bak hele veien, men jeg fikk til en bra avslutning, sa Rennemo til NRK etter målgang.

Før dagens renn sa Rennemo til Fosna-Folket at han ikke hadde noen spesielle forventninger om topp-plassering.

- Jeg har egentlig ikke noen forventninger om resultat, men jeg vet at jeg kan være med i toppen om jeg har gode ski og har en bra dag, sa leksværingen.

Fem beste 15 km fristil Beitostølen:

1. Martin Johnsrud Sundby 32.22.2

2. Petter Eliassen +16.6

3. Didrik Tønseth + 19.3

4. Kristian Tettli Rennemo + 22.6

4. Anders Gløersen + 22.6.

Fosna-Folket oppdaterer saken fortløpende.