Leksværingen gikk et solid renn på 15 kilometer klassisk. 8. plassen synes som en stor opptur for Tettli Rennemo, som i flere år var på langrennslandslaget.

- Det var overraskende. Jeg hadde ikke forventet dette. Jeg synes jeg hadde god kvalitet på trening i sommer og tidlig i høst. Etter at jeg ble far har det blitt litt mindre trening. Det har blitt litt annet fokus, og jeg var forberedt på at det ville bli litt mindre trening. Derfor var jeg spent på formen før dagens renn, sier Tettli Rennemo til Fosna-Folket.

Slo Rønning

Han gikk i mål 49,3 sekunder bak vinneren Martin Johnsrud Sundby. Petter Northug Jr endte på 3. plass. Leksværingen Tettli Rennemo hadde flere store navn bak seg på resultatlista. Han slo blant andre Tord Asle Gjerdalen, russeren Ilia Chevnousov, Sjur Røthe og Eldar Rønning.

- Planen før rennet var å gå teknisk bra på ski. Jeg ville ikke stresse. Tidlig i rennet fikk jeg positive tilbakemeldinger om at jeg lå godt an. Da var det bare å kjøre på, sier Tettli Rennemo.

Han konkurrerer nå for Leksvik IL/Team oneway.

61. plass for Steen

Også Andreas Myran Steen gikk dagens renn. Han endte på 61. plass 2 minutter og 14 sekunder bak teten. Myran Steen sa til Fosna-Folket i går at han samler alle kreftene til sprinten søndag.

- Fredag er det bare viktig å få en god gjennomkjøring, uttalte han.

Anders Tettli Rennemo og Ole Marius Bach, som også konkurrerer for Leksvik IL/Team oneway, sto over dagens renn.