Tradisjonen tro mottok milliardærdatteren Cecilie Fredriksen en gudmorgave fra verft og rederi etter at hun onsdag denne uka døpte fôrbåten "With Harvest" under en seremoni ved Marine Harvest sitt anlegg på Valsneset i Bjugn. Gaven, som ble overlevert under middagen samme dag på Hovde Gård på Brekstad,  var en sjekk på 25.000 norske kroner.

Glede og nytte

Etter å ha takket hjertelig for sitt første oppdrag med å være gudmor for en båt nølte ikke Cecilie Fredriksen med å gi gaven videre til noen hun mener kan ha glede og nytte av sjekken.

- Ønsker å gi den videre

- Jeg har veldig lyst til at denne gaven skal komme lokalsamfunnet til gode, og jeg ønsker derfor å gi den videre til Ungdomsrådet i Bjugn og håper at de kan få nytte og glede av gaven, sa Cecilie Fredriksen til forsamlingen på Hovde Gård.

- Støtter fremtidige ansatte

Innkjøpsdirektør Geir Småvik i Marine Harvest, som var toastmaster under middagen, er imponert og glad over Cecilie Fredriksens handling.

- Jeg berømmet henne for hennes lokale engasjement og at hun på denne måten støtter de som forhåpentlig blir våre fremtidige ansatte, sier Småvik til fosna-folket.no.