Deler av strekningen er preget av store hull i asfalten, og flere bilister har fått ødelagt bilene sine etter å ha kjørt ned hullene. Etter at Fosna-Folket skrev om saken har statens vegvesen sørget for at de verste hullene er fylt igjen med asfalt.

Ødelagt av anleggstrafikk

- De har fylt igjen noen av hullene. Det store hullet hvor jeg fikk ødelagt dekket mitt er i alle fall fylt igjen, sier Børge Rødsjø.

Vegdekket på den omtalte strekningen ble ødelagt i forbindelse med anleggstrafikken da fylkesvegen ble utbedret mellom Vanvikan og Leksvik. Senere har det bare blitt utført mindre reparasjoner av vegdekket.

Thor Lunaas er seksjonsleder for asfaltlegging og vegmerking i Statens vegvesen region Midt, og han kan ikke love ny asfalt med det første.

- Mange dårlige fylkesveger

- Fylkesveg 755 i Leksvik kommune er ikke med på planene våre for asfaltering neste år. Etter det jeg forstår er vegen dårlig, og det er mye krakelering i asfaltdekket. Vi må se nærmere på strekningen, og det kan skje ting som gjør at vi må vurdere annerledes. Men som sagt, vegen er ikke med i våre planer for 2017. Det er mange dårlige fylkesveger i regionen, og vi kunne ønsket oss flere midler til asfaltering, sier Lunaas.