Ifølge Rødsjø er veien svært utsatt for huller i perioder med mye vann.

- Dårlig vei

- Det er veldig dårlig vei mellom Seter og Vanvikan nå. Jeg ødela dekket mitt når jeg kjørte i et stort hull i veien i går kveld, bare noen hundre meter unna Vanvikan sentrum, mot Seter, forteller Rødsjø til Fosna-Folket mandag.

Rødsjø ble oppgitt, og publiserte følgende på Leksvik kommune sin facebookside:

 "Kjære Leksvik Kommune. Vennligst ha dialog med Vegvesenet (eller annen korrekt veiinstans?) om å få trafikkfarlige hull i veien merka eller reparert! Når d kjæm my vann over fleire daga sånn såm no, så bli vein mellom Seter og Vanvikan farlig å kjør på! Æ ødela dække på biln min i kveill i et stygt hål ca. 100 meter øst fer brua åvom fabrikkan i Vanvikan. D samme skjedd mæ i fjor på samme tid 1 km lengre øst... Æ bli oppgitt!"

- Jeg har ikke hørt noe fra kommunen enda, men det er en fylkesveg, så da er vel ansvaret på Statens Vegvesen og deres entreprenør for området. Det er fire stykker som har punktert i det hullet nå, sier Rødsjø.

- Ikke akseptabelt

Leksvik-ordfører Steinar Saghaug (H) har følgende kommentar til vegstandarden:

- Store hull i veibanen er ikke akseptabelt. Jeg har i dag tidlig kontaktet Nord-Trøndelag Fylkeskommune som har ansvaret for vedlikehold av fylkesvei 755 mellom Leksvik og Vanvikan, sier Saghaug.

Fylkeskommunen har på bakgrunn av ordførerens henvendelse tatt kontakt med Statens Vegvesen  som utfører vedlikehold på vegne av Fylkeskommunen.

- Jeg har derfor forventninger om at nødvendige utbedringer vil bli foretatt i løpet av rimelig tid, sier Saghaug.