Etter å ha tapt tvekampen i søndagens sending overrasket Ørjan Hult alle med å velge Finn Olav Odde til den siste storbonden før finaleuka. Ørlendingen ble dermed den første på Farmen som sikret seg plass i finaleuka. Med kun to mannfolk igjen ble dermed også Farmen-Olav klar for finaleuka, og det er duket for jentekamp denne uka.

Etter at Ørjan forrige uke fikk Finn Olav til å bli med på å knuse røykhuset de to hadde bygd, så har Olav startet denne uka med en serie sabotasjer for å være helt sikker på at ukesoppdraget ikke lykkes for Finn Olav. Samtidig har han gjort det klinkende klart at han ikke akter å bidra det minste med å arbeide med ukesoppdraget.

- Jeg skulle klart ukesoppdraget alene om ikke Olav hadde tatt utstyret, sier Finn Olav Odde til fosna-folket.no. Etter å ha sett mandagens sending er han også overrasket og litt skuffet over at Magnhild vet så mye om sabotasjen som Olav står bak.

I sendingen sier Finn Olav at sabotasjen bare bidrar til at han går skjerpet inn i finaleuka.

- Olav viser sitt sanne jeg. Jeg synes litt synd på ham, hvordan skal han møte sambygdingene etter dette, undrer Finn Olav Odde som før han ble storbonde sto med tre strake seiere i tvekamper. En bragd ingen tidligere har maktet i Farmens historie.

Farmen-deltakerne 2014 samlet før alvoret startet. Snart gjenstår bare finaleuka. Foto: TV2