I dag kunne Odd Hoen fra Ørland overføre 31.350 kroner til Trygg Trafikk. Gaven kommer som følge av bidrag etter fostersønnen Rune André Thornes Hoøen mistet livet i en trafikkulykke 20. september i år.

Ikke blomster

I forbindelse med begravelsen etter 18-åringens bortgang ønsket fosterforeldrene Odd og Vigdis Hoøen heller en gave til Trygg Trafikk enn blomster. Resultat ble at det kom inn 31.350 kroner som Odd Hoøen kunne overføre til Trygg Trafikks konto.

I går var distriktsleder Knut Ove Børseth i Trygg Trafikk på Ørlandet og fikk takket for gaven.- Trygg Trafikk er svært ydmyk over å få bidrag på denne måten, sier Børseth.

Permanent tilbud

Han legger til at Trygg Trafikk ser det som naturlig og riktig at organisasjonen bruker gaven på en måte som gjør at den kommer distriktet til gode. - Målsettingen vår er ikke å bruke denne gaven på et engangsarrangement, men at den kan brukes til å etablere et permanent tilbud, sier Børseth til Fosna-Folket.

Ønsker dialog

Nå vil Børseth, i samspill med familien til avdøde Rune André Hoøen, invitere ordførerne i Ørland og Bjugn til en dialog om hvordan man best kan få til et varig tilbud som kan bidra til tryggere trafikk i området.

- Vi ønsker ikke å være frontfigurer i dette arbeidet, men vil stille opp om vi er ønsket, sier Odd Hoøen.- Vi er svært ydmyk, og glad, for gaven, gjentar Børseth på vegne av Trygg Trafikk. Nå håper han på både velvilje og interesse fra kommunene i det videre arbeidet for tryggere trafikk i distriktet.