Torsdag kveld gikk teppet opp for årets utgave av Sørfjorden revygruppes forestilling i Fritun.« Ferr saint te å værra godt» har gjøglerne i Sørfjorden i Rissa kalt revyen.

Gjengangere

Så å si alle de 27 ulike numrene forestillingen byr på er skrevet av revygruppas egne medlemmer. Tradisjonen tro tar skribentene opp lokale forhold i Sørfjorden og skaper dem om til latter. Og selvsagt får naboene i Råkvåg gjennomgå. Tor Anders Aune og Bossi  er også gjengangere som på en godmodig måte får sitt fra scenen i Fritun.

Blåkafeen

Ikke uventet var den omstridte Blåkafeen i Rødsjøkrysset tema i ett av numrene. Der ble det foreslått å lage en rundkjøring med Blåkafeeen midten. Det er tvilsomt om Fosenvegene godtar denne løsningen på problemet som har oppstått ved Rødsjøkrysset.

Edna Otterstad, som gikk til sak mot Fosenvegene i protest mot bomstasjonen ved Krinsvatnet, ble hyllet med en egen sang, «Te ei modig dame», ført i pennen av Jorun Svenning.

God plass

Thorunn Wikdahl har regien på Ferr saint te å værra godt. Om lag 80 personer hadde funnet vegen til Fritun premierekvelden, og da var det mange tomme stoler. Forestillingen blir vist i kveld og to ganger lørdag, og da blir det sikkert noe større rift om billettene.