Prisen entrepenøren la ut for tomta er på 4 090 000 kroner.

Daglig leder Trond Rædergård i Rædergård Entreprenør er godt fornøyd med kjøpet.

- Vi ser på Botngård som et interessant område som vil utvikle seg fremover. Vi har på mange måter kjøpt indrefileten, sier Rædergård.

Både boliger og næring

Tomta ligger mellom Alf Nebbs gate og Sentrumsveien, og utgjør Wabo-tomta og Dahl-bygget.

- Det vil bli bygget boliger, og også en del lokaler til næringsformål ut mot gata, sier Rædergård.

I entreprenørselskapets foreløpige forslag skal det settes opp fem bygg. Utbyggingen starter trolig opp i november i år, og ferdigstilles senest i løpet av 2023.

Ved å klikke på tallene under bildet i artikkelen får du opp flere skisser av planene.

Fornøyd prosjektleder

Prosjektleder i Bjugn kommune, Ingjerd Astad-Steen, synes det er særdeles gledelig at entreprenørselskapet ser verdien av å satse på sentrumskjernen av Botngård.

- Det er første gang i kommunens 50-årige historie at man er blitt tilbudet en slik kvadratmeterpris på et areal, og det forteller oss at området er attraktivt, sier Astad-Steen.

Kvadratmeterprisen på salget ligger på kroner 681,67.

Kun ett tilbud

I forkant av salget annonserte kommunen at arealet ble lagt ut for salg gjennom en åpen anbudsrunde. Det var kun Rædergård Entreprenør som kom med et tilbud på tomta.

- Vi var spent på hvor mange tilbud som kom inn, og vi skulle gjerne sett at vi fikk inn flere tilbud, men det ene fra Rædergård synes vi var meget bra, og i overensstemmelse med de visjonene vi har for sentrumsområdet, sier Astad-Steen.

Ansvaret for salg av areal er delegert formannskapet i Bjugn kommune. I et møte i formannskapet i går, torsdag 2. juli, gikk man enstemmig inn for å selge tomta til Rædergård Entreprenør.

Få med deg siste nytt fra Fosen? Følg Fosna-Folket på Facebook.

Trond Rædergård, daglig leder i Rædergård Entreprenør, er godt fornøyd med kjøpet av stortomt i Botngård.