- Jeg ble så skuffet over meg sjøl. Natta etter øksekastingen fikk jeg ikke sove i det hele tatt, og måtte gå flere turer ut fra huset, sier Finn Olav Odde til fosna-folket.no.

Både han sjøl og alle de andre deltakerne regnet med at Odde lett ville sikre seg seieren, og med det være klar for semifinalen i Farmen 2014. Men slik gikk det ikke. I stedet ble det erkerivalen Olav Harald fra Sykkylven som kunne triumfere med den første seminfinalebilletten i Farmen.

Mistet konsentrasjonen

- Jeg var den eneste som traff med prøvekastet, men det hjalp lite til slutt, sier Finn Olav Odde.

- I konkurransen  mistet jeg mikrofonen som var festet til meg. Jeg trodde jeg kunne fortsette uten den, men det gikk ikke. Midt oppe i dette, så mistet jeg konsentrasjonen, sier Odde om at seieren i øksekast glapp.

- Det gikk virkelig inn på meg, sier Farmen-favoritten fra Ottersbo i Ørland.

Flere muligheter

Etter kveldens sending gjenstår fortsatt to muligheter der vinnerne får en plass i semifinalen i Farmen 2014.

Etter to øvelser avsluttes den tredelte gårdskonkurransen med den siste øvelsen i neste episode. I kveld startet denne konkurransen med bygging av gjerde. Finn Olav og Magnhild klarte nøyaktig like mye i gjerdebyggingen, men dommerne påpekte at Finn Olav hadde slått i noen få spiker mindre enn Magnhild. Dermed tok hun ledelsen, før deltakerne skulle vise sine ferdigheter med gårdshesten. Her ble rollene byttet om, og Finn Olav sikret full pott med god margin til Magnhild på andreplass.

Dødt løp

Dermed er det dødt løp mellom Finn Olav og Magnhild før gårdskonkurransen avsluttes i sendingen onsdag kveld. Da blir det klart hvem som blir den andre som tar seg til semifinalen.

Farmen-Finn Olav sier til fosna-folket.no at han ble litt overrasket over at Magnhild kom så sterkt mot slutten av gjerdebyggingen, men etter oppgave med hest fikk han skryt av dommeren for suverent håndlag med hesten.