Torsdag tok Rissas eneste seniorlag i fotball sin femte seier for sesongen. Femteplasserte Selbu/Tydal ble slått 3-2 på Åsly kunstgress.

– Det var en jobbeseier. Det var jevnt og tett hele veien, oppsummerer Rissa-trener Erling Dyrendalsli.

Lena-dobbel

Kari Anne Solberg førte rødtrøyene i ledelsen etter en halvtime, før bortelaget utlignet to minutter etterpå. Det samme gjentok seg etter sytti minutter, da Selbu/Tydal brukte bare ett minutt på å utligne Lena Rosvoll Larsens ledermål.

Da samme spiller satte inn 3-2-målet rett etterpå, hadde ikke bortelaget mer å svare med.

– Tre fine mål, og meget god laginnsats, skryter Dyrendalsli.

Tre på rad

Seieren var toppscorer Rosvoll Larsen og kompani sin tredje hjemmeseier på rad.

Rissa ligger nå på 8. plass på tabellen i 4. divisjon avdeling 2. Ørland ligger poenget foran, med én kamp mindre spilt.

På torsdag har Rissa muligheten til å ta sin fjerde strake hjemmeseier, når akademikerne fra NTNU 2 krysser fjorden.