- Hva opptar deg for tiden?

- Det er en del det. For det første er det Operasjon Oleander og engasjementet der. Det er en del der som skal på plass før vi kommer i gang. Og så skal teatertruppen ha forestilling i mai. Den er det også en del arbeid med. Jeg er også engasjert i arbeidet med flerbrukshuset, og i den forbindelse er det ukentlige møter.

- Når gjorde du sist noe for første gang?

- Det var da jeg ledet et hovedutvalgsmøte. Jeg er har vært så heldig å bli leder i kulturutvalget i Indre Fosen kommune.

- Hva er ditt skjulte talent?

- Jeg tror ikke jeg vet om noe der.

- Hvorfor bor du der du bor?

- Vi har et flott lokalmiljø som er en fin og trygg plass å bo i for unger. Leksvik er passe stort. Vi har en flott natur og en fin utsikt.

- Dersom du hadde hatt en tidsmaskin, hvor og til hvilken tidsepoke ville du reist?

- Jeg ville reist noen tiår tilbake til etterkrigstida for å kunne ha snakket med dem som gjorde heltedåder i forbindelse med Operasjon Oleander. Jeg ville spurt dem hva det var som fikk dem til å gjøre det de gjorde når de loset flyktninger over til Sverige. Det har vi problemer med å forstå i dag.

- Hva er din største idrettsprestasjon?

- Jeg er kretsmester i langrenn. Og så har jeg stått på pallen i Ungdommens Holmenkollrenn. Det ble andreplass i stafett med Leksvik. Vi slo Stadsbygd, og det var artig. Jeg tror det var i 1987 eller 1988.

- Hvis du skulle fått reist en bauta eller et minnesmerke i heimbygda di, hvem ville det blitt over?

- Da ville jeg reist en bauta over dem som framsnakker og gjør en innsats for lokalsamfunnene i Indre Fosen. Disse er de viktigste folka vi har.

- Dersom du kunne bedt hvilken som helst person fra verdenshistorien hjem til deg på en middag og en dyp samtale, hvem ville du valgt?

- Da ville jeg bedt Nelson Mandela på gammelsalta sei. Om han hadde likt maten er vanskelig å si, men en samtale om hans arbeid for likeverd og frihet kunne vært interessant.

- Hvilke egenskaper ser du på som viktigst hos en livsledsager?

- Humor. Og han må være trygg. det er viktige ting dette.

- Hva er den perfekte dagen på Fosen for deg?

- Sommers tid er det å ligge og duppe i en båt på fjorden med litt god mat og kanskje ta en tur til hytta på Vangshylla. Om vinteren er det en dag med påskevær og fine skiløyper på skogen.