Konserten, som arrangeres av Bjugn Musikkråd, er til inntekt for Dag Olsen som mistet alt han eide da boligen på Ryskogen brant uten at han hadde forsikring.

Unni Mandal Solhaug i Bjugn Musikkråd er imponert over hvor mange artister som har meldt seg for å være med på støttekonserten. Blant de som er klare finner vi «OL-aktuelle» Børge Rømma og Grislæstan.

Spennvidde

Videre er UFO, Teodor Tuff, Hilde Jenssen, Odd Inge Hovd, Svein Erik Nebb, Per Roar Schjølberg, sangkoret Jubel og Sandnes Songlag, Excuse me for drinking og musikk, dans og dramalinja ved Fosen videregående skole på den fyldige lista. I siste liten så har også Ronald Mortensen meldt fra at han stiller med Creedence Night fra Trondheim.

Rom for flere

– Vi har fortsatt mulighet for å få flere på scenen, om det er noen som vil melde seg på i siste liten, forteller Unni Mandal Solhaug.

Alle bidragsytere stiller vederlagsfritt på konserten som blir av det uformelle slaget. Konserten blir gratis for publikum, men med oppfordring til alle om å bidra med et beløp som passer den enkelte når man forlater kulturhuset i Botngård.

Massiv støtte

Dag Olsen og sønnen Ivar (12) mistet alt i brannen på Ryskogen. Nå skal en rekke artister opptre til inntekt for brannofrene.