Johan Nerdal fra Brandsjord forteller til Fosna-Folket at Per A. Rødøy på Skjervøya i Osen på vegne av Bjørnør Historielag har fått et brev i retur i posten. - Brevet var sendt, Sør-Trøndelag Fylkeskommune, Fylkets hus, 7004  Trondheim. Han fikk brevet i retur med påskrift: ukjent adresse, sier han.

Latteren på lur

Per A. Rødøy bekrefter lørdag morgen med en latter på lur at historien stemmer. På Facebook skriver han:"Æ e imponert over Posten. Dæm klare itj å finn Fylkeshuset i Trondheim. Men dæm klare å send brevet i retur t mæ, me adræsse 7742 Yttervåg, enda returadressen e Bjørnør Historielag, 7740 Steinsdalen. Kansji æ får aill julkorta utn adræsse i år?"

Johan Nerdal med flere ser med glimt i øyet på det som har skjedd og kommenter brevsendingen på Facebook følgende: "Jeg syns Per du bør ta en tur til Trondheim og se om den nye regjeringa har fjernet fylkeshuset."

Julebordsinvitasjon tok tre uker

"Håpe Posten klare å få fram det det står adressa di på å, æ har nemlig sendt nåkka", skriver en annen venn av Rødøy.

Rødøy sier til fosna-folket.no at han har registrert at litt av hvert kan skje med postgangen i Osen.

- Jeg sendte en gang et brev fra Steinkjer til Osen på en mandag. Fredag i samme uka var ikke brevet kommet fram, forteller han og fortsetter: - Jeg har også opplevd at et brev fra Brekstad tok ni dager. Og Hepsø rederi sendte en gang ut en invitasjon til julebord i godt tid før arrangementet. Dette tok tre uker.

Per A. Rødøy har dette profilbildet på sin Facebookside med følgende tekst: "Det er så mange damer som vil ha kontakt med meg, single mums og andre kategorier, kun 3,3 km unna, og som for 3:58 minutter sia gav beskjed om dette. I følge FB er det profilbildet som er årsaken til interessen. Jeg legger derfor inn et oppdatert bilde i håp om at interessen dabber av. Og jeg kan tilføye at det lukter villsau av meg! Ikke musk eller annen dyrisk deodorant." Foto: privat
HVIS DU har planer om å gi Per A. Rødøy en julegave er det nok best at du tar turen heim til ham. Foto: privat