For fjerde gang arrangerer Vanvik IL Vanvikan Indoor. 32 jentelag og 32 guttelag spiller om heder og ære. Guttene spilte sine kamper i går, mens jentene er i aksjon på kunstgresset i Vanvikanhallen i dag søndag.

God kvalitet

- Det er første gang vi er fulltallig i Vanvikan Indoor. Det er mye god kvalitet på lagene her. Det er mange gode bylag her, og det hever kvaliteten på turneringen. Det er artig for lagene fra byen å få spille i shorts. Det er de ikke vant til på denne tiden av året, sier turneringsleder Ronny Hammernes.

- Kjempeartig

Filip Pedersen og Jesper Vollan fra Vestbyens G-14 er blant spillerne som trives godt i Vanvikanhallen.

- Det er kjempeartig å være her. Det er første gang med sluttspill for oss. Vi kom til kvartfinalen, men der røk vi ut mot Ranheim, forteller guttene mens de venter på at klokka skal bli16.00 slik at de kan ta hurtigbåten tilbake til Trondheim.

Dugnad

En slik turnering krever stor dugnadsinnsats.

- Alle foreldrene til spillerne som er med på våre egne lag som deltar her, hjelper til. Gjennom hele helga blir det 60-70 personer. Tanken bak turneringen er at vi ved hjelp dugnadsinnsatsen som ytes her skal klare å holde treningsavgiften for fotballspillerne våre lav, sier Hammernes.

Filip Pedersen og Jesper Vollan stortrives på fotballturnering i Vanvikanhallen.