Ordene er hentet fra sangen «Morgendagens søsken», som er skrevet av Eyvind Skeie. Den ble framført av sangelevene Lina Øverdal, Tiril Øverdal og Jenny Fagerdal Nordmeland ved Osen kulturskole, akkompagnert av Åse Hellens Rødøy på elektrisk piano, under åpningen av Osen kommunestyres møte onsdag sist uke.

Mer i vente

Og det blir mer av dette for politikerne i Osen.

– Vi skal forsøke å få organisert noe tilsvarende fra kulturskolen under starten av møtene i kommunestyret i tida framover.  På det viset vil vi blant annet få et innblikk i noe av det som kulturskolen holder på med, forklarte ordfører John Einar Høvik (Ap).

Framføringen ble belønnet med av applaus fra de folkevalgte.

Barn, unge og voksne

På Osen kommunes heimeside opplyses det om at Osen kulturskole gir undervisning til barn og unge, og til voksne når det er ledige plasser. Kulturskolen tilbyr opplæring i ulike fag og instrumenter: gitar, bassgitar, piano, slagverk, foto og aspirantopplæring for skolekorps.

Videre blir det opplyst om at kulturskolen organiseres som en del av sektor for oppvekst og kultur, og drives i et nært samarbeid med grunnskolene Strand barne- og ungdomsskole og Seter skole og barnehage.