Men neida, kampen i Bjugnhallen søndag ettermiddag endte med tap nummer elleve i rekka.

Øynet håp

Etter første omgang, øynet flere et håp om at hjemmelaget kanskje skulle klare å tukte gjestende Stjørdal HK. Da sto det 12 - 13 i favør Stjørdal.

Men utover andre omgang ble det mest nedtur for våre. Da dommeren blåste av til slutt, lyste sifrene 22 - 30 fra den nye resultattavla. Og det var i disfavør Bjugn/Ørland.

Null poeng

Laget har ikke innkassert en eneste seier eller uavgjort i løpet av 2015/2016-sesongen, og ligger derfor helt i bunnen av tredjedivisjon med null poeng.

Midtveis ut i andre omgang, så det ut til at laget mot alle odds skulle klare å snu kamputviklinga. Stjørdal HK ble imildertid for sterke i både forsvar og angrep.

Ranheim neste

Mari Wahl Ottesen ble toppscorer for Bjugn/Ørland med sju scoringer. Martina Strand fikk flest baller i nettet for Stjørdal HK. Da kampen var ferdigspilt,  sto hun oppført med ni scoringer totalt.

Neste mulighet for Bjugn/Ørland blir 16. januar hjemme mot Ranheim. Da er det bare å krysse fingrene på ny for Bjugn/Ørland-tilhengerne.

Bjugn/Ørland-trener Jørgen Lysøybakk med laget under time-outen, like før slutt. Foto: Terje Dybvik