Før kampen i Bjugnhallen i Botngård, lå Åfjord med tre poeng på tabellen – Bjugn med to.

Jevnt trykk

Det ble et gjevnspilt oppgjør publikum ble vitne til. Ved pause sto det sifrene 9 - 10 i favør Åfjord.

Andre omgang fortsatt der hvor førsteomgangen hadde sluttet, med et jevnt trykk fra begge kanter.

Bjugningene trakk til slutt det lengste strået, og sikret seieren med ett mål mer enn bortelaget: 25 - 24.

– Et typisk lokaloppgjør

– Dette ble et typisk lokaloppgjør, med masse muskler, få mål til pause og et spill som bølget fram og tilbake, sier Åfjords trener Jan Magne Nilsen i en kommentar til Fosna-Folket.

Bjørnar Melum scoret flest mål for Åfjord med åtte mål, etterfulgt av Jørn Berdal med fem. Marius Mydland med sju treff i nota scoret flest mål for Bjugn, etterfulgt av John Annar Johansen med fem.

Neste kamp for Åfjord blir Rørvik på bortebane 13. februar, mens Bjugn får Steinkjer 2 på besøk i Bjugnhallen allerede neste helg.

Rødkledde bjugninger i angrep. Her er det John Annar Johansen som er på skuddhold. Foto: Terje Dybvik