Vanviks Martin Fjeldvær satte inn seiersmålet etter 88 minutters spill.

- Jeg prøvde å være litt lur og satte ballen mellom beina på keeper, forteller matchvinner Martin Fjeldvær.

Ledelse til pause

Vanvik tok i dag imot KIL/Hemnes andrelag på kunstgressbanen på Stadsbygd. Fosningene kom godt i gang, og tok tidlig ledelsen ved Oskar Evjen Seim. Bortelaget utlignet, men Vanvik svarte da Martin Fjeldvær satte inn et straffespark før pause. I andre omgang slet hjemmelaget mer med banespillet. Allikevel kom Vanvik til to store sjanser, som kunne sikret en trygg tomålsledelse. Etter 72 minutter var det imidlertid Kil/Hemne som fikk ballen i mål til 2-2.

- Mye nerver

Vanvik virket stresset etter utligningen og slet med å komme til sjanser. Kil/Hemne hadde flere gode muligheter til å ta ledelsen, spesielt på dødball. I det 88. minutt fikk imidlertid Martin Fjeldvær sjansen. Fra spiss vinkel på drøye fem meters hold satte han ballen mellom beina på keeper og i mål. Feiringen viste at scoringen betydde mye for Vanvik. Fjeldvær tok en løpetur utenfor banen før han ble omfavnet av jublende lagkamerater. De siste minuttene hadde Vanvik full kontroll og rodde med det i land årets første trepoenger i 4. divisjon.

- Det ble mye nerver på 2-2. Vi var redde for å miste det poenget vi allerede hadde. 3-2-scoringen satt langt inne, sa tomålsscorer Fjeldvær like etter kampslutt.

KIL/Hemne var nær ved å ta ledelsen på dette frisparket, men Vanviks keeper vartet opp med en fabelaktig redning.
Vanvik feiret uhemmet etter 3-2-scoringen.