Fotball herrer 5.divisjon. Rissa-Ørland 1-4 (1-2).

Rissa har fått en tøff start på årets serie med to tap pårad. Lørdag ettermiddag fikk de besøk av Ørland hjemme på Åsly kunstgress.

Kampen åpnet på verst tenkelig vis for hjemmelaget, da KentSkalmerås ble sendt av banen etter å ha stoppet ballen med hendene kun tre minutterinn i 1. omgang. Som reglene tilsier ble det også straffe til Ørland, daforseelsen skjedde innenfor 16-meteren. Straffen ble satt sikkert i mål avTommy Schølberg, 0-1. Ti minutter senere er Thomas S. Hoøen frempå og økerledelsen til 0-2. Like før sidebytte reduserer Joakim H. Utstrand forhjemmelaget, og det sto 1-2 til pause.

Etter pausen presser hjemmelaget på, men det er Ørland somøker ledelsen sin til 1-3 og 1-4 ved Gøran Dalehamn.

­- Det er litt bittert å tape, men vi spiller godt. Det atvi får utvist en mann og får en straffe i mot oss allerede etter tre minutterhar selvsagt mye og si, kampforløpet hadde nok blitt en del annerledes om detikke hadde skjedd, sier Asle Reinsbakk for Rissa.