Vanvik slet under store deler av vårsesongen, og håpet derfor på en god start på høstsesongen. Og det så lenge ut til å bli det også.

Vanvik tok ledelsen allerede etter sju minutter da Håkon Fjeldvær satte inn returen fra sitt eget straffespark. Deretter bølget det frem og tilbake, uten at noen av lagene kom til de helt store målsjansene. Det som kom av småfarligheter var det Vanvik som sto bak.

Hjemmelaget følte at de hadde grei kontroll på kampen, helt fram til en time ut i kampen. Ut av ingenting fikk Innherred rotet ballen i mål etter misforståelser i bakre rekker hos Vanvik. Dermed sto det 1-1 og kampen endret fullstendig karakter. For i løpet av de neste seks minuttene ble det et skikkelig mål-bonanza på Skavelmyra. Først gikk Vanvik opp til 2-1 ved Borgar Hindrum, før Innherred utlignet igjen, bare minuttet senere. Men istedet for en ny ledelse til Fosen-laget var det Innherred som gikk opp i ledelsen for første gang i kampen. Da var det spilt 73 minutter.

Fem minutter etter ledermålet satte Innherred spikeren i kista etter en corner, og selv om begge lagene kom til store målsjanser mot slutten, ble det ikke flere mål og dermed ble sluttresultatet 2-4.

– Nå er jeg ekstremt skuffet. Dette er et lag vi absoultt burde slått, var oppsumeringen fra Vanvik-trener Tore Stegavik etter kampen.