- Det er kjempebra og ikke minst veldig artig. Han har hatt dårlige resultater i en ganske lang periode. Nå er det artig å se at han får betalt for strevet, sier landslagstreneren til Fosna-Folket.

Gjennombruddet

Kristian Tettli Rennemo fikk sitt internasjonale gjennombrudd da han på nyåret i 2010 spurtet Norges andrelag inn til stafettseier i Lathi i Finland. Etter prestasjonene den våren ble han tatt ut til landslaget. Han mistet imidlertid plassen på landslaget etter noen variable sesonger, og var i 2013 med på å starte privatlaget Team Leksvik sammen med broren Anders, Andreas Myran Steen og Ole Marius Bach. Laget bærer i dag navnet Leksvik IL/Team oneway. Under sesongåpningen på Beitostølen i helga var Kristian Tettli Rennemo tilbake på gammelt nivå. Etter 8. plassen på 15 kilometer klassisk fredag, vartet han opp med en enda sterkere 4. plass i fri teknikk lørdag.

Utelukker ikke

Disse prestasjonene har også landslagstrener Nystad fått med seg. Han forholder seg imidlertid noe nøktern til resultatene på Beitostølen.

- Det er ikke alltid man blir like klok av resultatene på Beitostølen. Nå må vi se hvordan ting utvikler for Kristians del. Jeg utelukker ikke at han får prøve seg internasjonalt igjen, hvis han fortsetter å levere slike resultater, sier Nystad.

Det betyr at Tettli Rennemos drøm om Tour de ski og verdenscup kan være innen rekkevidde dersom han fortsetter å levere resultater.

- Vi får se på fortsettelsen, tilføyer landslagstrener Nystad.