I vinter satte Rissa skytterlag seg et hårete mål om å stille med minimum 50 skyttere på årets Landsskytterstevne på Oppdal, i tilegg skulle de være blant de skytterlagene med flest skyttere i klassene for rekrutt og junior.

- Det var et høyt mål. Jeg tror faktisk ikke at vi har vært over 40 deltagere noen gang tidligere, sier leder i skytterlaget Magnar Alseth.

Innfridd

Men laget innfridde målene, og med 63 skyttere klare til Landsskytterstevnet er skytterlaget i Rissa det laget i Norge som stiller med flest skyttere totalt sett. Av de 63 er 21 skyttere i rekrutt og juniorklassene, noe som også er unikt på landsbasis.

Lagt merke til

Lagets rekrutteringsarbeid har blitt lagt merke til, og under årets Landsskytterstevne har de blitt oppfordret til å holde et foredrag om nettopp dette.

– Vi ble spurt om vi kunne fortelle litt om vårt rekrutteringsarbeid, og det takket vi selvsagt ja til. Det er gøy at den jobben vi gjør blir lagt merke til, det setter vi stor pris på, avslutter Alseth.

Leder i Rissa skytterlag Magnar Alseth er svært fornøyd med lagets rekruttering og oppslutning omkring Landsskytterstevnet.