Fredag mottok Arild Myhre Idrettens hederspris i regi av Sør-Trøndelag idrettskrets etter sin gode innsats for handballen i Bjugn.Ildsjelen har vært en sentral del av Bjugn Handball i elleve år. Han har bidratt med utallige timer frivillig arbeid.– Det er klart at det er fint å bli satt pris på, men jeg gjør dette for å hjelpe andre, og det gir meg utrolig mye, forteller Myhre.LES OGSÅ:* Slåsskamp på tørre nevene* Krever at halvparten skal bygges i BjugnHan er opptatt av at Bjugn skal ha et godt handballtilbud.– Da jeg tok på meg vervet i Bjugn Handball, var det for å sørge for at det fortsatt skulle være et handballmiljø i Bjugn, sier prisvinneren, som innrømmer at oppmerksomheten har vært overveldende.

Nominasjonen er sendt inn via Bjugn idrettsråd, og forfattet av styreleder i Bjugn Handball Einar Aaland, som blant annet skrev:«Det et ikke usannsynlig å anta at Arilds innsats er tre timer i snitt hver dag, altså 20 timer i uka, eller 1000 timer i året. Det er over et halvt årsverk, på frivilligheten og uten lønn.

Han deltar på regionsnivå, med møter, samlinger og kommunikasjon.

Han er trener for damelagene, med all tid det krever, treninger tre kvelder i uka, og kamper i helgene. Han tok initiativet til å starte både herrelaget og damelaget for seks år siden. I dag er dette en gjeng spillere på 40-50 stykker. Problemet med at man ikke fant trener til damelaget løste han selv, ved å engasjere seg, ta kurs og utdanne seg som trener, for å kunne ha laget. »