Den gode trenden til Åfjord ser ikke ut til å stoppe med det første. I dag gjestet Fet Åset i 3. divisjon. Det endte med en solid 2-0-seier til hjemmelaget. Åfjord står nå med fem seire og en uavgjort på de seks siste kampene.

Vakre scoringer

Åfjordingene gikk ut i hundre hjemme mot Fet, og kunne fort ha ledet etter fem minutters spill. Forsøket alene med keeper traff imidlertid ikke nettmaskene. Etter 17 minutter ble det jubel på Åset. Ronny Hegvik dundret et langskudd kontakt i mål. Bortelagets keeper Mathias Hoftvedt var ikke i nærheten. Etter halvtimen spilt doblet Hegvik ledelsen. Han skrudde et frispark vakkert over muren og til venstre for keeper.

Sjansesløseri

I siste del av 1. omgang kom Fet mer med i kampen, og kunne fort ha redusert før pause. Etter hvilen ble det enveiskjøring. Åfjord hadde svært mange store sjanser, blant annet et skudd i stolpen. Akkompagnert av tonene fra isbilen trygget hjemmelaget seieren i land.

Mest fornøyd med frisparkmålet

Tomålsscorer Hegvik var naturlig nok svært fornøyd etter kampen. Han ble også kåret til banens beste spiller av den lokale juryen.

- Jeg er mest fornøyd med frisparkscorignen. Der klarer jeg det jeg prøver på, sier Hegvik.

Han er også tilfreds med Åfjords prestasjon i andre omgang.

- Vi klarer å holde tett bakover. Keeper Thomas Adsen gjør en viktig redning med ti minutter igjen å spille, påpeker Hegvik.