Kveldens kamp ble aldri særlig spennende. Åfjord tok ledelsen etter seks minutters spill da Kenneth Moen avsluttet et vakkert angrep.

4-0 til pause

Halvveis i første omgang doblet Raymond Adsen Braseth ledelsen da han nærmest sklitaklet ballen i mål alene med keeper. Noen få minutter senere var det Kenneth Valleraunets tur. Han stakk fram hodet på en corner og headet inn 3-0. Da var kampen egentlig punktert. Åfjord rakk en scoring til like før pause. En Ranheim-forsvarer handset, og det var klart for Ronny Hegvik fra 11-meteren. Keeper gikk riktig vei, men klarte ikke å hindre 4-0.

Sjansesløseri

Etter pause gikk Åfjord ut i hundre. Kenneth Moen scoret sitt andre for dagen etter 47 minutters spill. Deretter fulgte et enormt sjansesløseri. Åfjord kunne fort ha ledet 10-0, da Ronny Hegvik endelig fikk ballen i mål etter 74 minutter. På stillingen 6-0 slapp Ranheim mer til fremover, men som vanlig stoppet keeper Thomas Adsen det som kom av farligheter.

16-åring debuterte

Minuttet før full tid ble ydmykelsen komplett. En Ranheim-forsvarer dundret ballen i eget nett. 7-0 og årets største seier for Åfjord. Det er imidlertid verd å nevne at Ranheim stilte med et særdeles ungt og urutinert mannskap. Men Åfjord malte forsvaret deres i senk og skal ha full honnør for prestasjonen. 16 år gamle Daniel Tårnesvik fikk også sin A-lagsdebut for Åfjord. Spisstalentet imponerte tidvis med flotte pasninger og gode løp. Med litt marginer kunne han fort ha scoret.