Lørdagens 3. divisjonsoppgjør startet dårlig for Åfjord. Allerede etter to minutters spill tok hjemmelaget Verdal ledelsen 1-0. Etter om lag halvspilt første omgang doblet vertene ledelsen, men da fikk Åfjord blod på tann.

God periode

Fosningene fikk frispark i god posisjon. Marius Forfot plasserte ballen vakkert opp i krysset i keeperhjørnet. Verdals målvakt var borti ballen, men klarte ikke å forhindre redusering. I siste del av første omgang var Åfjord mest giftige. Åfjordingene hadde faktisk ballen mest og presset på for utligning. Like før pause kom Åfjord til en kjempestor mulighet, men skuddet gikk i stanga og ut.

Utvisning

Det var tydelig at Verdal hadde bestemt seg for å reise seg i andre omgang. Åfjord-keeper Thomas Adsen ble bombardert de første 25 minuttene. Han reddet imidlertid alt som kom, og holdt med det Åfjord inn i kampen. Etter 75 spilte minutter fikk Åfjord en mann utvist. Bortelaget spilte imidlertid bedre etter dette. Verdal var fortsatt giftige på kontringene, men Åfjord produserte flere store sjanser. Med litt mer dyktighet foran mål kunne det fort ha endt 2-2 på Verdal. Tap 2-1 er uansett et hederlig resultat borte mot antatt sterkere motstand.