Myran Steen endte på 15. plass på dagens jaktstart på rulleski i Trondheim. Etappen og konkurransen ble vunnet av Petter Northug. Myran Steen lå lenge og kjempet i en gruppe på ti mann, om plassene mellom fem og femten. I den siste motbakken måtte leksværingen slippe de andre.

Tok inn

– Jeg startet litt bak, og bestemte meg tidlig for å ta inn gruppa. Plana var å ta dem like før mål. I den siste bakken ble det derimot for tungt, og jeg endte 100 meter bak. Men alt i alt er jeg godt fornøyd. Jeg gjorde mitt beste, og hang med lenge, sier Myran Steen til fosna-folket.no.

I rute

Leksværingen mener konkurransen for øvrig har vært positiv for hans del. Skiløperen synes han ligger i rute, med tanke på den kommende sesongen.

– Formen føles generelt bra. Under Toppidrettsveka har jeg fått konkurrert mot gode skiløpere. Det er fint å kunne hevde seg, og jeg synes kroppen har respondert positivt. Det har blitt en god sommer. Jeg føler jeg er der jeg skal, med tanke på kommende vinter, avslutter Andreas Myran Steen.