FK Fosen-jentene kom seg til finalen etter at de fredag morgen slo Tiller 3-0.

Tidligere i turneringen har de hatt flere sterke resultater. I sin første kamp i gruppespillet spilte de uavgjort mot Flatås. Etter den kampen så de seg aldri tilbake. 5-0 mot Herd 2 og 7-1 mot Trygg/Lade sørget for A-sluttspill og kvartfinale mot Trond United. Der viste jentene at de kom til å kjempe om pokalen. 5-1-seier mot Trond, etterfulgt av semifinaleseieren over Tiller har ført jentene lenger i turneringen enn de hadde planer om på forhånd.

Trener for de flinke jentene er Kjell Ove Nygård. På telefon til Fosna-Folket forteller han at de reiste til Trondheim bare for å være med. Men det gikk som kjent bedre enn det og jentene er spente før det som trolig blir en spennende finale. Herds førstelag har nemlig ikke tapt noen kamper de heller.

- Vi reiste hit for å være med, men nå er vi i finalen. Herd er et godt lag, men vi håper på seier og jentene er gira, forteller trener Nygård.

Han er fornøyd med jentenes innsats og forteller at de er fornøyd med å ha kommet så langt.

- Vi er fornøyd med finaleplass. Kommer vi på førsteplass tar vi det som en bonus, avslutter Nygård, som forteller at også han er spent før finalen.