Åfjordingene har hatt en tilnærmet helsvart sesong i 3. divisjon og ligger helt sist på tabellen. Nedrykket er allerede klart.

Artigere uten stortap

Neste sesong havner laget etter alt å dømme i avdeling med både Vanvik og Bjørgan. Dermed er det duket for flere lokaloppgjør.

- Spillerne gleder seg til lokaloppgjørene. Vi må bare erkjenne at storparten av dagens tropp holder 4. divisjonsnivå og ikke 3. divisjonsnivå. Da er det artigere å møte lag på eget nivå, enn å tape stort for lag som Steinkjer og Verdal, sier trener Terje Ressem.

Tror ikke på spillerflukt

Søndag tapte Åfjord 6-1 borte mot Charlottenlund. Ribwar Ahmed scoret Åfjords mål. Tre kamper gjenstår av årets sesong. Trener Ressem gleder seg til siste kamp hjemme mot Rosenborgs andrelag.

- Siden nedrykket er klart, har vi sluttet å ta en kamp om gangen. Det bør være realistisk med tre poeng på de siste tre kampene.

- Blir det spillerflukt fra Åfjord nå som dere rykker ned?

- Nei, det tror jeg ikke. Kanskje et par spillere gir seg, men neste år får vi gulrøtter i form av lokaloppgjørene. Spillere som Magne Staven Larsen og Thomas Adsen har kommet hjem i år fordi de ønsker å spille på dette nivået, påpeker Ressem.