Vanvik spiller bortekamp mot serieleder Kvik i 4. divisjon i kveld. Trener Kristoffer Fjeldvær påpeker at de møter et lag som slipper inn veldig lite mål.

- De trenes av Bjørn Hansen, og da vet vi at de har god defensiv disiplin. For oss blir det viktig å holde tempo og presisjon i overgangene samt høyt fokus på egne dødballer, sier han.

Ung tropp

Fjeldvær mener Vanvik er underdogs mot Kvik.

- Akkurat det tror jeg kler oss godt. Vi stiller nok en gang med et ungt lag, og vi gleder oss til å møte et godtspillende lag, forteller han.

- Sykt gira

Også Leksviks damelag skal spille en særdeles viktig kamp i kveld. Laget må klare topp to i 3. divisjonsavdelingen for å beholde plassen i divisjonen til høsten. Det krever sannsynligvis tre poeng borte mot Skjelstadmark/ Stjørdals-Blink i kveld.

- Vi er sykt gira på å få til en god kamp igjen og en bra avslutning på vårsesongen, sier Leksviks lyntog Veronika Myran Wee.

- Hva skal til for å ta tre poeng i kveld?

- Vi må i hvert fall løfte oss et hakk fra de tre siste kampene. Vi må bli tøffere i duellene og mer treffsikre i pasningsspillet. Klarer vi det skal vi spille «flætta» av motstanderen i kveld, lover hun.