Åfjord skal møte Ogndal og Skogn, der Ogndal er et lag de ikke klarte å slå i fjor. I høstens oppgjør tapte jentene våre 22-19 - det eneste tapet til nå i tredjedivisjon. Nå blir det vel revansje?- Det er det vi tenker på. Vi har muligheten nå, svarer trener Winther på spørsmålet.

Suveren lederWenche Winthers åfjordsjenter har gjort sine saker bra i sesongen. Med elleve seire av tolv mulige, leder de serien som i praksis har tre lag som kjemper om opprykk til andredivisjon. Malvik HK 93 og Skaun. Begge lagene er sendt hjem fra “Festning Åfjord” med tap.Spillende trener Winther har hele tiden dempet forventningene til sitt lag, men med seier mot Ogndal og Skogn kommende helg, blir det vanskelig for henne og Åfjord å se bort fra det faktum at de er en opprykkskandidat.Nå har riktignok Åfjord spilt flesteparten av sine seriekamper på hjemmebane, og har en uhyrlig serieavslutning med nesten bare bortekamper. Men det godt trente laget ser ut til å ha mestret deres bortekompleks fra fjorårets sesong. De har som sagt bare tapt én kamp i år.Det er med stor spenning vi ser Åfjord an i helga, der komplekset mot Ogndal skal bort en gang for alle på lørdag, mens søndagen er viet til oppgjøret mot Skogn.

Les mer i papirutgaven eller i pdf-utgaven.

FOKUS RETTET MOT ANDREDIVISJON? Ragnhild Storsve har vært en av flere som har skutt Åfjord til topps på tabellen. Med seier mot Ogndal og Skogn i helga, vil Åfjord for alvor måtte tenke på andredivisjon.