19 år gamle Jørgen Solli har nå signert for andredivisjonsklubben Nardo. Ørlendingen er dermed ferdig med det tre års lange oppholdet i Rosenborg ballklub hvor han har bidratt på U19-laget i tredjedivisjon.

– Jeg ønsket å spille på høyere nivå. A-laget til Rosenborg har jo tatt inn så mange nye spillere, at det blir vanskelig for oss unge å komme opp. Derfor var Nardo et godt alternativ der jeg kan komme godt inn i voksenmiljøet, sier han.

– En bra gjeng

Han mener Nardo er en stabil klubb med høye ambisjoner som har gjort det bra over flere år. Det tror han kan gi han en god treningshverdag som har gleder seg til å ta fatt på.

– De har en sterk stall som spiller bra fotball og er godt organisert. Jeg kjenner også flere av spillerne i Nardo, og det virker som en bra gjeng med et godt miljø, sier han.

Han forteller til fosna-folket at han har ambisjoner om å starte samtlige kamper, og på den måten hjelpe Nardo til å klatre høyere på tabellen.

– Jeg kan bidra med hurtigheten min både med og uten ball. Jeg er også en offensiv spiller som kan bekle flere posisjoner, sier Solli.

Et mål om å leve av fotballen

19-åringen rakk å få med seg en debut for a-laget til Rosenborg i år da han startet cupkampen mot Vuku. På lang sikt er drømmen om en gang å få returnere til klubben.

– Jeg har jo et mål om å leve av fotballen og spille i eliteserien. Og da må det jo bli Rosenborg om vi ikke rykker opp med Nardo da, sier han.

Hovedtrener Tormod Bjerkeset Jr er også henrykt over at de har fått ørlendingen i havn.

– Dette er en gledens dag for oss. Jørgen er en spiller vi har hatt i søkelyset over lengre tid og vi vet hva vi får. Jeg er helt sikker på at han vil passe godt inn i vår måte å spille fotball på. Så at Jørgen kommer til Nardo FK foran en spennende høstsesong er vi særdeles godt fornøyd med, sier han til Nardo fotballklubbs nettside.

Les også:Jørgen Solli til RosenborgFosen-brødre spilte i samme kamp for RBK