Fotball herrer 5.divisjon avdeling 02. Rissa-Sjetne 2-3 (1-1).

Rissa klarte ikke hamle opp med Sjetne hjemme på Langsand lørdag ettermiddag. Rissa åpnet kampen godt og tok ledelsen 1-0, etter scoring av Jørgen S. Kvitland i det 20. minutt. Bortelaget presset på for en utligning, og ti minutter før pause fikk de satt inn 1-1 målet.

Andreomgang var preget av mye godt og jevnt spill, men dessverre for rissværingene tok gjestene ledelsen i det 75. minutt 1-2. Hjemmelaget kjempet på for en utligning, og i det 80. minutt satte Asle Reinsbakk inn en perle av en scoring fra skrått hold og 25 meter skrudde han ballen inn på bakerste stolpe, 2-2. Få minutter etter utligningen svarte Sjetne med å sette inn 2-3. Rissa kjempet intenst i de siste minuttene for å berge ett poeng, men kampen endte 2-3, og nok et tap for rissværingene.

- Vi har ikke marginene på vår side. Det er mange sjanser vi skulle ha scoret på, men det vil seg bare ikke. Det er bare å se fremover. Vi ligger fortsatt på bunnen av tabellen, men det er fortsatt mange kamper igjen sa mye kan skje, sier trener på Rissa Asle Reinsbakk i en kommentar.