- Det er selvfølgelig surt når vi leder så lenge. Kampen sett under ett er imidlertid uavgjort et greit resultat, sier Vanvik-trener Kristoffer Fjeldvær.

Lite finspillDet var Byneset som tok ledelsen etter 27 minutter i høljregnet på Skavelmyra. Publikum satt godt plassert under tak mens det lynet i åskammen bak banen. Etter halvtimen kom Vanvik tilbake da Stian Solstad headet inn 1-1. Resultatet holdt seg til pause, i det som var en lite velspilt 1. omgang.

Klarte ikke å avgjøre2. omgang ble ikke stort bedre spillemessig. Begge lag slet med å få til spill langs bakken og det ble mange upresise pasninger. Etter 65 minutter gikk hjemmelaget opp i ledelsen. Oskar Seim Evjen gjorde et flott forarbeid, før han spilte til Martin Fjeldvær, som satte inn 2-1. Vanvik hadde flere halvsjanser mot slutten av kampen, men klarte ikke å avgjøre. Byneset var også farlig frempå en del ganger, og etter 90 minutters spill kom utligningen. Vertene forsøkte å få det avgjørende målet på overtid, men klarte ikke å produsere farligheter.

- Dårlig kampTrener Fjeldvær var ikke spesielt fornøyd med prestasjonen etter kampen.

- Vi spiller en dårlig kamp. Vi får ikke etablert spill og er for upresise. Dessuten mangler vi tempo på ball, sier han.