Godt over 150 lag, 318 fotballkamper og cirka 1.300 spillere. Ørland Sparebank Cup er også i år en folkefest. Bjugn IL sitt minilag for jenter er blant årets deltakere. Etter tre av fire kamper er humøret lørdag ettermiddag på topp hos jentegjengen.

Tivoli

– Ørlandcupen er helt topp. Vi treffer venner, er på tivoli, spiser god mat og ikke minst spiller fotball. Kampene er det beste av alt, fastslår Tina Sjøli. Hun har spilt aktiv fotball i to år. Årets Ørland Sparebank Cup er derimot den første hun deltar på.

– I fjor var jeg bortreist. Jeg har gledet meg til cupen, og har det kjempeartig. Å delta her er akkurat så artig som jeg trodde, sier Tina Sjøli.

Trives best

Bjugnlaget består av spillere fra åtte til ti år. Så langt har kampene endt med to seire og ett tap. Det kom i den siste kampen mot Ranheim. Jentene depper derimot ikke av den grunn. Sunisa Santarana gleder seg allerede til neste kamp.

– Jeg stod i mål sist, noe vi bytter på å gjøre. Jeg liker å spille ute på banen også, men trives aller best som keeper. Nå gleder vi oss til neste kamp. Den skal vi vinne, fastslår Sunisa Santarana.

Senere i helga kan du for øvrig se bildegalleri fra arrangementet på fosna-folket.no

Kampen mot Ranheim endte med tap for Bjugn-jentene.