Fotball herrer 5.divisjon avdeling 01. Leksvik-Hommelvik 4-3 (3-2).

Tabelltoer Hommelvik åpnet tøft mot Leksvik i kveldens kamp på Trøa kunstgress. Allerede etter ti minutter hadde gjestene sikret seg ledelsen 0-2, og det så mørkt ut for hjemmelaget. Men etter kladdusjen i åpningsminuttene våknet Leksvik, og etter drøyt halvspilt omgang reduserte Christian Dahle Gangstad til 1-2 på straffe før Thomas Kruksve utlignet til 2-2 like etterpå. Fem minutter før pause headet Ole Christian Hovstein inn 3-2 og sikret hjemmelaget ledelsen.

Etter hvilen var Steffen Dahl frempå og økte ledelsen til 4-2. Ti minutter før full tid reduserte Hommelvik til 4-3, men hjemmelaget var det sterkeste laget og sikret tilslutt tre poeng på hjemmebane.

– Det blir en slitekamp der vi får to mål i mot med en gang, men reiser oss og spiller godt resten av kampen. Vi har ikke hatt det store spillet så langt i år, men nå ser det ut som om vi begynner å være der vi skal, sa en fornøyd trener på Leksvik Torbjørn Humstad til Fosna-Folket.