Det betyr at Fosna-Folket vil vise sendingene fra Stjørdal, 2. til 5. februar.

Da blir det for første gang arrangert Landsskytterstevnet innendørs.

Nær 2.000 skyttere fra hele landet vil møtes til konkurranseskyting og finaler, både individuelt og lagskyting. Flere av disse er fra Fosen.

I samarbeid med arrangøren vil Polaris Media sende direkte fra landsskytterstevnet i Stjørdalshallen gjennom hele helgen, med studio, ekspertkommentator, reportere og innslag og intervjuer. Sendingene vil streames til Polaris Medias nettaviser.

– Vi gleder oss til å kunne vise landsskytterstevnet for våre abonnenter i Norge. Vi tror denne sporten og konkurranseformen vil «treffe» våre lesere fra Alta i nord til Lindesnes i sør, sier Stig Vågnes, prosjektleder i Polaris Media Streamsenter.

DFS lover et spennende konsept med fart og spenning.

–Målet for stevnet foruten at det skal være et breddestevne, er at dette også skal gi organisasjonen oppmerksomhet som et LS utendørs. Attraktive skyteøvelser og medievennlige finaler skal slik vise spenningen med DFS-skytingen til publikum. Her er avtalen med Polaris Media viktig i tillegg til at vi også har en profesjonell arenaproduksjon som viser 50 skyttere i aksjon samtidig fra morgen til kveld på stevnedagene. Skytterne med familier gleder seg stort til denne historiske begivenheten hvor vinnerne får tittelen «Landsmester», sier kommunikasjonssjef Terje Vestvik i DFS.

Den første sendingen begynner fredag klokken 11.00.