- Det smaker godt når en trepoenger kommer på denne måten, sier Vanvik-trener Kristoffer Fjeldvær etter lørdagens hjemmekamp mot Fram.

Uten spillemessig overtak fikk Vanvik en god start på kampen. Allerede etter 15 minutter hadde Borgar Hindrum notert seg for to scoringer for hjemmelaget. Men Fram svarte, og ved pause var stillingen 2-2.

- Det var en laber førsteomgang fra vår side, sier trener Fjeldvær.

10 minutter ut i andre omgang fikk bortelaget straffespark, og gikk opp i tet etter at den endte i mål. Fem minutter senere var Borgar Hindrum frempå for tredje gang i kampen, og sørget for 3-3.

Midtveis i andre omgang fikk Stian Solstad se det røde kortet, etter at han som bakerste mann felte en Fram-spiller utenfor 16-meteren.

Etter halvtimen av omgangen var det Vanvikan som kunne legge ballen på straffemerket. Håkon Fjeldvær tok straffesparket, og sørget for at hjemmelaget var tilbake i føringen med 4-3.

Ti minutter før slutt var det bortelaget som fikk se det røde kortet, slik at begge lag avsluttet kampen med ti spillere. Flere mål ble det ikke, og dermed ble det tre poeng igjen på Skavelmyra i Vanvikan.

- De siste ti minuttene av første omgang og den siste halvtimen av andre omgang spilte vi bra, oppsummerer trener Kristoffer Fjeldvær oppgjøret som ble en thriller. Neste kamp blir borte mot Stjørdals-Blink 2.