Starten på kampen var jevn, men det skulle ikke ta lang tidfør det første målet kom. Etter ti minutter kom Martin Fjeldvær seg fri litttil høyre i banen. Fra distanse banken han ballen langs bakken og i mål.

Etter målet hadde begge lagene sjanser, uten at detresulterte i mål. Men etter at klokken hadde passert 20 minutter begynteBjørgan å presse skikkelig. Etter 25 minutter fikk de uttelling da EirikBaardsgaard fikk ballen på fjorten meter og banket den utagbart ned i det høyrehjørne. Bjørgan-dominansen fortsatte og bare to minutter senere hadde de snuddkampen. Etter en corner gikk Martin Sandneseng opp på bakerste stolpe og headetballen i nettet. Dermed sto det 2-1 til pause.

Starten på den andre omgangen var jevn, men åtte minutter uti omgangen satte Nils Jøran Strøm inn en retur fra keeper og 3-1 til Bjørgan. Somi den første omgangen tok det kort tid mellom målene for Bjørgan. 4-1 komnemlig kun fire minutter etter det tredje målet. Nok en gang var det EirikBaardsgaard som var sist på ballen. Også denne gangen kom målet etter en retur.Etter dette målet slapp Bjørgan seg litt ned, samtidig som Vanvik igjen ble mermed i kampen. Det var Bjørgan som hadde de største sjansene. Mot slutten avkampen hadde Vanvik også en del sjanser. På overtid fikk de et frispark påsekstenmeterstreken. Martin Fjeldvær gikk fram for å ta det, og satte ballenvakkert opp i det venstre krysset til 4-2. Det ble også sluttresultatet.