Vanvik slo i dag Hitra 3-1 i 4. divisjonsoppgjøret på Skavelmyra. Bortelaget stilte kun med 12 mann i troppen, men ga allikevel vertene kamp helt inn.

Tidlig mål

Vanvik tok oppskriftsmessig ledelsen etter 17 minutter i første omgang. Martin Fjeldvær skjøt fra utenfor 16-meteren. Ballen gikk inn til høyre for bortelagets keeper. Etter scoringen sank nivået betraktelig. Vanvik slet med å få til spill, og det ble mange feilpasninger og misforståelser.

Tok grep

I andre omgang kom «et nytt» Vanvik-lag på banen. Hjemmelaget hadde flere store sjanser til å gå opp til 2-0, men i stedet fikk vertene en midt i fleisen etter 60 minutter. På stillingen 1-1 stanget Vanvik mot Hitras forsvarsmur. Så kom veteranen Jørn Ove Rønning inn. Han tok grep og ga sine direktiver. Det så også ut til å hjelpe. Etter 77 minutter satte Aksel Sørloth inn 2-1 etter et vakkert Vanvik-angrep. Da så det ut til å gå mot hjemmeseier.

Annullert scoring

Like før full tid kom avgjørelsen. Etter en corner fikk Stian Solstad slengt seg rundt på et slags brassespark og satte inn 3-1. Hitra ga ikke helt opp, og fikk et mål annullert for offside på overtid. Like etter kom en Hitra-angriper alene med keeper, men Vanviks burvokter reddet mesterlig. Matchvinner Solstad var godt fornøyd med tre poeng, men er kritisk til Vanviks innsats i første omgang.

- Vi falt litt sammen. Vi var ikke gode nok til å holde på ballen, og kom ikke opp i duellene. Da ble vi springende i mellom, påpeker han.