Veronika (19) mottok Tæl-stipend

Setter stor pris på heder og ære.

Veronika Fjeldvær (til venstre) var på øvelse i regi av Forsvaret da hun fikk vite at hun hadde fått et stipend på 10.000 kroner for sitt bidrag til idretten. 

Om Tæl-stipendet

Tæl handler om noe langt viktigere enn penger. Tæl handler om å ha mot til noe du ikke tør. Å klare det du ikke kan. Å ville det ingen andre makter. Å fortsette der andre stopper.

For å nå mål, for å bli alt det du kan bli, for å oppnå det du kan - så kan det allikevel være at du trenger litt økonomisk drahjelp. Derfor kan du søke om Tæl-stipend. Både enkeltpersoner, lag og foreninger kan få stipend.

Vi er opptatt av lokalsamfunnet, og vi har tro på at sammen kan vi få ting til å skje. Lokale stjerner kan bli internasjonale suksesser, og talent kan bli karriere. Vi vil være med på veien, og bidra så godt vi kan til at de med tæl kan nå få oppfylt sine drømmer.

Kilde: Sparebank 1

Sport

Tirsdag ble årets Tæl-stipender utdelt. Fotballdommer og fosning Veronika Fjeldvær mottok et stipend i kategorien idrett.

– Jeg hadde ingen anelse om at jeg var nominert, så da var det ekstra artig å få den gladmeldinga, sier Veronika Fjeldvær fra Stadsbygd i Rissa.

Fjeldvær er hoveddommer i 1.-divisjon for kvinner og assistentdommer i toppserien og 3.-divisjon herrer.

– Det å få anerkjennelse for noe jeg liker å holde på med, og som jeg kan nå langt i om jeg virkelig ønsker det, setter jeg stor pris på.