Fosen-brødre spilte i samme kamp for RBK

Fredag spilte RBK mot Vuku, der både Sivert Solli (17) og Jørgen Solli (19) deltok. Rosenborg slo Vuku 0 - 3 på bortebane i cupkampen.

Jørgen Solli (til venstre) debuterte fra start under kampen mot Vuku. Sivert Solli spilte fra pause.  Foto: Privat

Sport

Brødrene spilte begge i samme kamp for Rosenborg mot Vuku i går, onsdag. Det er 25 år siden sist at et brødrepar spilte samme kamp for A-laget til RBK, skriver rbkweb, som opplyser at siste gang et brødrepar skal ha spilt RBK-kamp var med Ørjan og Runar Berg i 1990.

Debuterte

Under gårsdagens kamp spilte Solli-brødrene fra Ørland én omgang hver. Storebror Jørgen debuterte fra start som venstreback, mens Sivert tok over fra pause som høyreback. Tidligere har Jørgen spilt treningskamp mot Kristiansund, kampen i går var hans første offisielle.

- Hvordan var det å spille sin første offisielle kamp i går?

– Vi vant jo kampen, det er det viktigste. Spillet var egentlig ikke så bra, det var mye som ikke satt, sier Jørgen Solli.

Han nevner upresise pasninger og feil valg som årsak til at han ikke var helt fornøyd.

Dårlig vær

- Det var skikkelig dårlig vær å spille i, men jeg følte egentlig at jeg gjorde det ganske greit. Jeg spilte frem mot pausen, da tok Sivert over. Det var veldig artig å få være med, jeg håper det blir flere kamper, sier storebror.

Sivert er også enig i at det viktigste var å gå videre.

- Det var jo en kamp vi hadde kontroll på, men med litt lavt balltempo. Vi har jo noen kamper hver for A-laget, men har aldri spilt i samme kamp. Det er jo artig at vi endelig fikk spille i samme kamp, sier Sivert Solli.