Her hilser verdens beste fotballspiller til «sølvjentene»: – Vi hadde ikke ord, noen av oss

Trond Murvold Elstad har skrevet bok om Åfjord ILs fotballjenter. Da boka skulle lanseres ventet også en hilsen fra Ada Hegerberg.

Ada Hegerberg kom med videohilsen til Åfjords jentelag. Her er jentelaget da de tok sølv som J15-lag under A-sluttspillet i Storsjöcupen i 2019. Laget bestod av: Ailin Sydskjør, Hanne Frengen, Kajsa Moen, Emma Lian, Jenny Murvold Elstad, Maren Torgersen Selnes, Malin Strøm, Andrine Edvartsen, Marie Staven, Marthe Larsen, Maren Olesen, Ane Saltbones Sørdahl, Rikke Sneve Øverdal, Malin Moan Stedtler, Rakel Moen-Stjern og Lina Saltbones Sørdahl. Trenere var Pål Johan Larsen, Trond Elstad, Kjell Rune Lian. Lagledere var Tone Moen Olesen og Laila Rosmo Staven.  Foto: Skjermdump/PÅL JOHAN LARSEN

Sport

Boka «Sølvjenter gode som gull» følger jentene i Åfjord IL fra de er 11-12 år og til 2021, da de har blitt 17-18. Det er sommeren 2019, med sølvmedaljen i Storsjøcupen i 2019, som er hovedfokus.