Dette laget er historisk: – Det er en del ungdommer som har flyttet hjem og så muligheten til å begynne med lag i bygda

På lørdag blir det seniorfotball for herrer i Råkvåg igjen, forrige gang var i 1991.

Stjørnas A-lag gjennoppstår. Her avbildet før den avlyste 2020-sesongen, så noen har siden den gang lagt opp, flyttet eller begynt på andre lag. Fra venstre mot høyre. Øverste rad: Stig Husby og Ellinor Stormo, Thomas Wiik Johansen, Anders Beversmark, Magnus Jansen, Stian Fenstad, Kevin Overland, Aksel Rødsjø, Rune Bromstad, Atle Enebakk, Vidar Hellesvik, Ørjan Stormo, Marius Småvik og Endre Johnny Stormo. Nederst: Thor Johansen, Jonas Hansen, Rainer Remso, Joakim Haugen Utstrand, Eskil Askjemshalten, Fredrik Haugen Utstrand, Snorre Husby, Ole Elias Hanssen  Foto: Stjørna IL

Sport

Serieåpningen skjer klokken 15 mot Vestbyen. Den blir storstilt markert med innmarsj til banen fra Marthabrygga, cirka én time før kampstart. Der vil både skolekorps og aldersbestemte lag fra klubben delta.